Termeni si conditii

Termeni si conditii

Firma Noi Acord SRL opereaza site-ul www.inspiraschimbarea.ro (“Site-ul)”) in Romania pentru a promova profesionisti din domeniul coaching, mentoring, spiritualitate cu scopul de a-i face cunoscuti oamenilor interesati de respectivele domenii de activitate, pe care il vom aminti in continuare cu denumirea “ profesionisti”.

Profesionistii existenti pe site sunt entitati individuale, separate si fara nici o legatura legala cu firma Noi Acord SRL. Noi Acord SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele si serviciile, pe care profesionistii prezenti pe site le ofera publicului. Site-ul are scopul de a face legatura intre cei interesati de serviciile si produsele profesionistilor si profesionisti. Noi Acord SRL nu are competenta si calitatea de a valida informatiile oferite de profesionisti. Nu ne asumam responsablitatea pentru sursa din care provin informatiile si materialele, pe care profesionistii ni le pun la dispozitie pentru a fi promovate pe site.

Vizitarea site-ului sau inscrierea la evenimentele promovate pe site-ul www.inspiraschimbarea.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Noi Acord SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Utilizarea site-ului www.inspiraschimbarea.ro (vizitare, inscriere la evenimente, cumparare de produse) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul www.inspiraschimbarea.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

Noi Acord SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor, vizitatorilor site-ului www.inspiraschimbarea.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost inregistrate. www.inspiraschimbarea.ro descurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Utilizatorul va putea ajunge pe site-ul personal al profesionistilor sau pe alte site-uri ale caror linkuri le va gasi pe www.inspiraschimbarea.ro si o va face pe propriul risc. Nu ne asumam responsabilitatea pentru evitarea virusarii calculatorului utilizatorului, care are intreaga responsabilitate de a lua masurile care se cuvin impotriva elementelor distructive din mediul online.

Atunci cand vizitati site-ul nostru pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuând sa utilizati site-ul nostru acceptati si sunteti de acord cu politica privind cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data când vizitati site-ul nostru, pana cand confirmati luarea la cunostinta.

Prin utilizarea site-ului nostru, se considera ca ati acceptat politica noastra de confidentialitate, de aceea consideram legitim sa folosim datele dvs. cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail, numar de telefon, nume, prenume, oras, sex, ocupatie, etc.) .

Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori.

Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Daca nu este altfel prevazut, site-ul nostru, inclusiv tot continutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de site si respectiv de continut, sunt protejate de regulile drepturilor de autor si alte legi de proprietate intelectuala in vigoare si reprezinta proprietatea NOI ACORD SRL. Textele, logourile, imaginile si alte informatii pe care le postam pe site-ul nostru si care fac referire la profesionisti sunt considerate proprietatea acestora si nu intra in responsabilitatea noastra sa validam legitimitatea lor. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura informatiilor pe care ni le pun la dispozitie profesionistii.

Societatea SC NOI ACORD SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site, inscrierea la evenimente, descarcarea anumitor materiale, cumpararea produselor se face pe propriul risc.

SC NOI ACORD SRL nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Sloganul, emblema, antetul si imaginile de pe inspiraschimbarea.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin SC NOI ACORD SRL , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul sau compania .

Tot continutul software-ului, elaborarea acestuia si software-ul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al SC NOI ACORD SRL.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.inspiraschimabarea.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Site-ul nostru a fost conceput pentru uz propriu si nimeni nu are voie sa: sa reproduca, duplice, copieze, vinda, retransmita, distribuie sau sa exploateze Site-ul nostru, inclusiv orice parte a continutului acestuia in orice scop, fara a obtine acordul nostru scris in prealabil. Este interzisa folosirea link-urilor catre www.inspiraschimabarea.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul si prezenta profesionistilor pe Site-ul nostru (sau parti din acesta), daca noi consideram daunatoare prezenta.

Ne rezervam dreptul de a promova pe site-ul nostru acei profesionisti, cu care avem un contract in vigoare si care aduc contributie la misiunea si viziunea companiei. In orice moment si fara un acord prealabil putem sista prezenta pe site a oricarui profesionist , care nu mai intruneste conditiile de mai sus.

Profesionistii beneficiaza de o descriere general ape site-ul nostru, in care se regasesc si datele lor de contact, impreuna cu linkul catre site-ul lor personal / corporate, daca exista. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.inspiraschimbarea.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul www.inspiraschimbarea.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.)sau care se gasesc liber pe internet, fara sa incalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de email nicoleta@inspiraschimbarea.ro

Toate cererile formulate pe site-ul www.inspiraschimbarea.ro vor include automat adresa dumneavoastra de email in baza de date a newsletter-ului companiei. Pentru „Dezabonare” trebuie doar sa ne comunicati in scris acest lucru folosind adresa de email: nicoleta@inspiraschimbarea.ro
Nu trimitem mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Utilizatorul www.inspiraschimbarea.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC NI ACORD SRL , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.