Secretul din spatele celebritatii Madonei

Desi nu sunt un un fan infocat al artistei, nu pot sa nu-i recunosc valoarea. Admiratia pentru ea mi-a crescut, atunci cand am auzit-o declarand ca s-a tratat dintotdeauna ca pe un superstar, chiar inainte de a deveni celebra.

Este o lectie pentru noi, aceia care ne desconsideram si ii credem pe alti mai valorosi, mai importanti, mai destepti, mai puternici, mai frumosi, etc.

Acelasi lucru spune si Wayne Dyer in al 7-lea principiu al intentiei. „Trateaza-te exact asa cum ai vrea sa devii „. De ce? Pentru ca subconstientul va gasi solutii sa te duca acolo. Imagineaza-ti destinatia si lasa calea sa se reveleze de la sine, fara sa pui conditii, bariere si sa faci planuri elaborate pe termen lung.

De exemplu, esti un impatimit al calatoriilor, ca mine. Ti-ai permis sa mergi in Europa si ai vazut cam tot ce se putea vedea. Dar ai vrea totusi sa ajungi in Bali. Alt bal, alta distractie, putin mai scumpa. Investitia este de 10 ori mai mare decat daca ai alege Roma. Ce faci? Incepi sa te plangi ca soarta este trista? Ca n-o sa-ti permiti niciodata o destinatie exotica? Sau pornesti de la o realizare: am putut sa calatoresc in Europa, am gasit solutiile si resursele. Cred ca pot sa gasesc solutii si pentru Bali. Cine ti se poate opune pe lumea asta? Doar tu 🙂

Pe mine imaginitia ma ajuta fantastic. Deci, imagineaza-te savurand apusul de soare la Templul Tanah Lot, facand surf in Uluwatu, plimbandu-te in Butterfly Park, urcand muntele Kintamani. Ajutat de tehnologie, poti sa-ti faci poze in Butterfly Park si simte, simte-te acolo! Nu este o pacaleala, pentru ca subconstientul crede tot ce experimenteaza ca emotie.

Crezi ca Madona era cine este azi, daca s-ar fi considerat ghinionista ramasa fara mama la 6 ani, fara o voce neaparat extraordinara si cu un aspect fizic obisnuit? Ea s-a remarcat prin atitudine, prin dorinta si perseverenta de a se autodepasi, de a gasi solutii pentru mai mult. Solutia ei a fost sa se trateze ca pe un superstar si la un moment dat Universul i-a daruit motivul sa se trateze asftel.

Crezi ca nu este la fel si pentru tine? Te invita sa pornesti si daca vrei, sa ne scrii ce ai reusit sa obtii.