Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

A.N.S.P.D.C.P

29091/02.12.2015

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre nicoleta@inspiraschimbarea.ro

Ne propunem sa iti oferim o experienta online sigura, care sa nu iti afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduci in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile de comunicare si informare. Suntem contra spam.

In unele zone ale site-ului www.inspiraschimbarea.ro va cere sa furnizezi date personale, incluzand numele, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care poti fi identificat. In alte zone ale site-ului nostru, putem colecta sau informatii demografice care nu te pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele, etc. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand www.inspiraschimbarea.ro , cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) si care pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora NOI ACORD SRL nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii, pe care utilizatorii nostri le posteaza in spatii publice apartinand site-ului inspiraschimbarea.ro .

Nu transmitem, nu vindem, nu imprumutam informatii cu caracter personal, furnizate de utilizatorii nostri tertilor sau profesionistilor cu care colaboram. NOI ACORD SRL poate transfera informatii cu caracter personal profesionistilor, partial sau total, doar cu acordul utilizatorului, in cazul in care utilizatorul s-a inscris de bunavoie la unul dintre evenimentele sustinute de profesionistii cu care colaboram. De asemeni, putem pune la dispozitie tertilor date cu caracter personal in cazul in care este vorba de o infractiune, protejam siguranta nationala sau publica, protejam drepturile NOI ACORD SRL sau a altei companii sau tert.

In cazul in care vei dori sa ai un cont personal pe site-ul nostru, acesta va fi protejat printr-o parola, pe care nu ai voie s-o instrainezi sau s-o faci publica.

Daca ai alte intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, te rog sa ne scrii pe nicoleta@inspiraschimbarea.ro