Excelența în leadership este o chestiune de învățare continuă, de auto depășire

Sigur te-ai gandit macar o data pana acum daca esti un lider bun sau nu și cum obții excelența în leadership. Sigur te-ai gandit daca nivelul tau de lidership poate duce firma la excelenta sau la esec.

Deci, daca ai o firma, sigur te-ai confruntat cu situatiile, pe care cei 3 traineri John Maxwell le vor discuta pe 30 martie, in cadrul evenimentului ” Atinge excelența în leadership: nu ai reusit sa transmiti viziunea ta oamenilor din echipa si oamenii inca nu te urmeaza neconditionat. Este foarte posibil ca aceste lucruri sa se intample la fel si in familia ta. Multi cred ca putem vorbi de lider bun sau lider eficient doar in afaceri, dar lucrurile stau la fel si in familie. Cu totii ascultam si urmam un lider bun, doar pentru ca ne-a dovedit in nenumarate randuri ca stie ce face si ne duce in directia cea buna. Acesta poate fi tatal, sotul, partenerul de viata sau cel mai bun prieten, pe care il urmam de fiecare data cand mergem sa ne distram, pentru ca a dovedit ca ne poate oferi cele mai tari momente de distractie. Deci totul este despre talentul de a atrage dupa tine oameni, care vor sa fie ca tine, sa-ti urmeze exemplul, pentru ca ai reusit intr-un domeniu, in care si ei au nevoie de succes.

In 30 martie 2016 in cadrul evenimentului ” Atinge excelența în leadership” , vorbitorii vor insista sa-ti vezi cu ochii mintii imensele resurse de talent si abilitati, existente in stare latenta in interiorul fiintei tale. Dupa eveniment vei simti nevoia sa iti organizezi eficient agenda, sa functionezi dupa planuri bine gandite si stabilite, sa te angajezi in actiuni programate sa aduca succes și chiar să cauți să obții excelența în leadership.

John Maxwell, prin cei 3 speakeri ai evenimentului, iti va insufla dorinta de a te angaja in actiuni concrete, de a parasi visarea cu ochii deschisi, blamarea altora pentru esec si lipsa viziunii. Viziunea este cea care aduce in jurul tau oameni, gata sa-ti implineasca visul.

Te cunosti suficient de bine cu plusurile si minusurile tale, astfel incat sa atragi in jurul tau oameni cu abilitati si competente complementare, nu oameni ca tine? Pentru ca da, liderii sunt si ei oameni, nu sunt perfecti si pot gresi. Dar nu se dau niciodata batuti. Liderii buni gasesc intotdeauna calea de a indrepta corabia pe calea cea buna, chiar daca au ratacit putin. Pentru liderii buni nu exista esec. Liderii buni se autoprogrameaza doar pentru succes.

Vino alaturi de noi pe 30 martie 2016 pentru ca noi nu vrem sa-ti dam retete despre cum obții excelența în leadership. Noi vrem doar sa-ti dam instrumente, cu care tu poti construi propria ta reteta de succes.

Rezerva bilet aici.