Despre noi

Despre noi

Noi am inteles ca lumea ne influenteaza viata. De aceea, am construit o comunitate de oameni, care doresc ca IMPREUNA sa faca o DIFERENTA pozitiva in aceasta lume. Suntem aici sa te inspiram sa creezi, sa-ti traiesti visele, sa evoluezi si sa contribui la binele celorlalti.

Inspira schimbarea aduce valoare in viata ta, oriunde te-ai afla. Te sprijinim sa evoluezi personal si profesional, ghidat si sustinut de experti din domeniul life coaching, business coaching, mentoring, pe care ii gasesti pe aceasta platforma.

Rolurile pe care ni le-am asumat sunt acestea:
♥ Life coach: Poate te-ai saturat de un trai modest si poate ai vise marete, poate nu te crezi suficient de bun si nu ai curajul sa faci pasul spre visul tau. Poate crezi ca a trecut vremea ta, incercand si esuand de multe ori in cariera, afaceri sau familie. Poate ai tot felul de convingeri, care te tin pe loc. Stii ceva? Nu conteaza ce crezi despre tine si nici ce ai realizat pana acum. Conteaza ca vrei sa faci o diferenta in cariera sau in viata ta personala, pornind de la momentul PREZENT.

♥ Business coach: Motivam profesionistii pasionati ( manageri si antreprenori ) sa isi depaseasca propriile bariere, sa nu se multumeasca cu putin si neaparat sa actioneze. No pain, no gain.

♥ Mentori: Impartasim din experienta noastra, din greseli si succese, ca sa-ti crestem potentialul de a reusi sa-ti duci la bun sfarsit planul propus.

♥ Banca de resurse: promovam evenimente de dezvoltare personala si de business, carti, produse video si audio, aplicatii mobile .

Interactionand cu expertii existenti pe site si participand la evenimentele organizate de Inspira Schimbarea, devii constient de potentialul tau, talentul, abilitatile, darurile, cu care ai fost inzestrat. Afli cum le poti pune in valoare, astfel incat sa te conduca la realizarea visului tau. Oricare ar fi el.

Conectandu-te cu noi, misiunea comunitatii devine si misiunea ta. Pornind schimbarea de la tine, pas cu pas, devii ghid, insotitor, model pentru ceilalti. Schimbandu-te TU in bine, schimbi lumea. Inspira.Influenteaza. Insufleteste.